kharkivschina-vorog-zavdav-sche-odnogo-raketnogo-udaru-u-balakliyi-poraneno-ditinu

Харківщина: ворог завдав ще одного ракетного удару, у Балаклії поранено дитину

 • 120876 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Харківщину не припиняє обстрілювати ворог, за минулу добу був ракетний удар по Харківському району, серед поранених у Балаклії - 11-річна дитина, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Минулої доби під час обстрілу Балаклії поранення отримала 11-річна дитина. Загалом в Балаклії 8 поранених. Ще 2 поранених у Харкові внаслідок обстрілу околиць міста", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

За даними голови Харківської ОВА, протягом доби ворог обстрілював Барвінкове в Ізюмському районі та Циркуни в Харківському. "По Харківському району завдано ракетного удару. Пошкоджені будинки, але без постраждалих", - вказав Синєгубов.

"На Харківщині тривають бої. Ворог намагався вести наступ на Барвінкове та Святогірськ. На Ізюмщині ворог наступав в напрямку Вірнопілля та Богородичного. Всі атаки відбиті. Наші захисники тримають позиції", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

Генштаб ЗСУ повідомляє, що на Харківському напрямку основні зусилля окупантів зосереджені на утриманні зайнятих рубежів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа авіація вдруге за сьогодні обстріляла Сумщину

     • 134532 переглядiв

    У рф знову палає: підпалили відділок росгвардії

     • 261674 переглядiв

    Росіянам відмовляють у візах до Мексики українською

     • 139225 переглядiв