kharkivschina-rosiyani-zranku-obstrilyali-vovchansk-ye-zagibliy

Харківщина: росіяни зранку обстріляли Вовчанськ, є загиблий

 • 204921 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Армія рф зранку четверга обстріляла місто Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, одна людина загинула. За минулу добу окупанти обстрілювали місто декілька разів, є руйнування. Про це повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні зранку російські окупанти вкотре обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. На жаль, загинув 40-річний цивільний чоловік. Наразі на місце виїхали екстрені служби», - написав Синєгубов у Telegram.

Впродовж середи Вовчанськ обстрілювався армією рф кілька разів. В місті пошкоджено щонайменше 4 приватні житлові будинки та господарчі споруди. Сталися пожежі, зазначив Синєгубов.

Доповнення

За словами очільника ОВА, протягом минулої доби ворог з мінометів, ствольної та реактивної артилерії та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів.

Внаслідок російських обстрілів Куп'янська з самохідного міномету "Тюльпан" пошкоджено щонайменше 11 приватних житлових будинків.

Також ворог обстрілював околиці сіл Івашки та Одноробівка Богодухівського району, населені пункти Дворічна, Западне та Синьківка Куп'янського, Козача Лопань та Стрілеча Харківського та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДСНС показали наслідки ворожого удару по Куп’янському району Харківщини вдень

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У приміщеннях "Київміськбуду" проводяться обшуки

     • 498163 переглядiв