ukenru
kharkiv-znovu-obstrilyali-z-vorozhoyi-artileriyi-po-oblasti-sche-troye-zagiblikh

Харків знову обстріляли з ворожої артилерії, по області ще троє загиблих

 • 380261 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Харків напередодні знову російські окупанти обстріляли з артилерії, по Харківській області за добу - дев'ять поранених та троє загиблих, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Російські окупаційні війська завдали по Харкову 1 артилерійський удар. Постраждав район Сокільників. (...) Всього за добу по Харківській області через обстріли росіян - 9 поранених, 3 людини, на жаль, загинули", - написав Синєгубов.

Деталі

Так, за словами посадовця, унаслідок обстрілу окупантами Харківського району (Руські Тишки, Циркуни, Михайлівка, Рай-Оленівка) - 4 осіб отримали поранення, 1 людина загинула у Циркунах. Протягом доби активні обстріли тривали в Богодухові а районі - 3 поранених, 2 загиблих. Увечері 8 травня зафіксували обстріли окупантів в Лозівській, Золочівській громадах - 2 поранених.

"Тривають бої на Ізюмщині. Ворог активних наступальних дій не проводив, перегруповує підрозділи та намагається утримати раніше зайняті позиції. Наші Збройні Сили України на своїх позиція та не допускають просування ворога та поступово ведуть контрнаступальні дії", - відзначив Синєгубов.

Доповнення

У звільненому від окупантів селі Циркуни в Харківській області місцеві жителі зі сльозами на очах зустрічали українських захисників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП