ukenru
khabar-golovi-chernivetskoyi-oblradi-sud-zalishiv-zapobizhniy-u-viglyadi-zastavi-dlya-pidpriyemtsya

Хабар голові Чернівецької облради: суд залишив запобіжний у вигляді застави для підприємця

 • 10053 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила силі запобіжний захід у вигляді застави у понад 5 млн гривень підприємцю з Чернівецької області, якого підозрюють у наданні хабаря голові Чернівецької облради Івану Мунтяну. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Таким чином, Апеляційна палата ВАКС залишила в силі рішення суду першої інстанції, за яким до вказаної особи застосовано запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн 44 тис. 800 гривень з покладенням процесуальних обов'язків", - йдеться в повідомленні.

Так, підприємець зобов’язаний з’являтися на виклик до детектива, прокурора чи суду; не відлучатися із міста Чернівці без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи; не спілкуватися з іншим підозрюваним у справі та зі свідками; здати на зберігання до Управління Державної міграційної служби у Чернівецькій області паспорти громадянина України для виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, голові Чернівецької облради повідомлено про підозру у отриманні 180 тис. доларів хабара.

Як повідомлялося, слідством встановлено, що у липні минулого року очільник Чернівецької облради висловив прохання одному із підприємців Чернівецької області надати йому неправомірну вигоду у сумі 400 тис. доларів за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП