ukenru
kevin-kostner-printsesa-diana-bula-gotova-znyatisya-v-prodovzhenni-filmu-tilookhoronets

Кевін Костнер: принцеса Діана була готова знятися в продовженні фільму "Тілоохоронець"

 • 39387 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Принцеса Діана висловлювала інтерес в зйомках в продовженні фільму "Тілоохоронець" (The Bodyguard, 1992), однак цим планам не судилося збутися через її смерть в Парижі в серпні 1997 року. Про це повідомив в опублікованому в п'ятницю інтерв'ю журналу People актор Кевін Костнер, який зіграв зі співачкою Уїтні Х'юстон головні ролі в кінострічці, передає УНН.

За словами актора, принцеса Діана висловлювала занепокоєння щодо можливих наслідків свого дебюту в кіно.

"Я пам'ятаю, що вона говорила по телефону неймовірно люб'язно і задавала такі питання, як, наприклад, чи плануємо ми знімати сцену з поцілунком. Вона говорила дуже шанобливо при цьому", - зауважив Костнер.

"Вона нервувала, бо її життя було дуже регламентованим", - пояснив він, уточнивши, що в продовженні картини дійсно планувалися любовні сцени.

Костнер вперше розповів, що переговори з Діаною допомогла влаштувати колишня дружина середнього сина королеви Великої Британії герцогиня Йоркська Сара Фергюсон. Планам, однак, не судилося збутися. Актор отримав сценарій "Тілоохоронця-2" за день до смерті принцеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні підготували план дій на випадок смерті Єлизавети II - ЗМІ

Нагадаємо, у ніч на 31 серпня 1997 року автомобіль Mercedes, в якому Діана їхала зі своїм другом Доді аль-Файєдом, врізався в колону тунелю під площею Альма в Парижі. У тій аварії вижив лише охоронець Діани Тревор Ріс-Джонс. Аль-Файєд і водій Анрі Поль померли на місці, Діана - через дві години в лікарні.

Згідно з результатами розслідування, оприлюдненими в грудні 2006 року, автокатастрофа не була заздалегідь спланована, не було виявлено жодного свідчення на користь версії про вбивство Діани і Доді аль-Файєда.

Українські Національні Новини

Новини Світу