ukenru
kerivnitstvo-rosiyskikh-viysk-na-okupovaniy-donechchini-mobilizuvalo-250-vyazniv-genshtab

Керівництво російських військ на окупованій Донеччині мобілізувало 250 в’язнів – Генштаб

 • 117797 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Керівництво російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької області мобілізувало 250 в’язнів. Як інформує Генеральний штаб Збройних Сил України, вони найближчими днями будуть направлені на доукомплектування підрозділів, що перебувають на передових позиціях, передає УНН.

Цитата

“Керівництво російських окупаційних військ усіма наявними способами продовжує здійснювати спроби відновлення боєздатності підрозділів, що зазнали втрат у боях на території України. Так, на тимчасово окупованій території Донецької області так звана «місцева влада» проводить призов та підготовку ще 250 в’язнів. Вони найближчими днями будуть направлені на доукомплектування підрозділів, що перебувають на передових позиціях”, – йдеться у зведенні.

Деталі

Також, за уточненою інформацією, в результаті вогневого ураження окупантів в районі Софіївки Бердянського району Запорізької області, ворог втратив понад 40 осіб пораненими та близько 15 загиблими.

Крім того, в лікувальні заклади міста Старобільськ Луганської області за останні дні доставлено понад 200 поранених загарбників.

Доповнення

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що російські окупанти мають намір до 10 жовтня зібрати “добровольчий батальйон” в місті чисельністю понад 3 тисячі осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство