ukenru
kerivnitstvo-rosiyskikh-soldatyv-navit-ne-khoche-zabirati-poranenikh-iz-polya-boyu-yikhni-zhittya-nikomu-ne-potribni-sbu

Керівництво російських солдатів навіть не хоче забирати поранених із поля бою – їхні життя нікому не потрібні - СБУ

 • 164042 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Керівництво російських окупантів навіть не хоче забирати поранених із поля бою – їхні життя нікому не потрібні, а втрати настільки великі, що командири бояться подавати реальні дані "нагору". Про це у свідченнях СБУ розповідають російські полонені, передає УНН.

Деталі

Наприклад, цього контрактника, що потрапив у полон під час відступу загарбників з-під Києва, командир просто залишив на полі бою разом із пораненим.

Вояк скаржиться: "сказали, что заберут, но так и не забрали. Пацанов столько понаоставляли раненых, мертвых…".

Просить матір, щоб та йшла до командування та добивалася його обміну. Але жінка бідкається, що замполітом знає, що її син разом із 3-4 іншими контрактниками у полоні, але інформацію про це "на гору" не подає.

"В министерстве обороны в списках тебя нет", – скаржиться жінка.

"І це масова ситуація, бо, розшукуючи сина, вже спілкувалася з багатьма матерями. Полонений радіє, що залишився живим, хоча попереду в нього – перевірка на причетність до масових звірств, які загарбники скоїли поблизу столиці", - йдеться в повідомленні СБУ.

Українські Національні Новини

Суспільство