ukenru
kerivnitsi-pidrozdilu-psevdoministerstva-lnr-povidomili-pro-pidozru

Керівниці підрозділу псевдоміністерства "ЛНР" повідомили про підозру

 • 12988 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. На Луганщині керівниці підрозділу псевдоміністерства зв’язку та масових комунікацій "ЛНР", яка відкрито веде антиукраїнську політику повідомили про підозру. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури у Луганській області.

"За процесуального керівництва управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, прокуратури Луганської області посадовій особі незаконно утвореної окупаційної адміністрації РФ в Луганській області – "ради міністрів ЛНР" повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч.2 ст.110 КК України). Наразі зазначену особу оголошено у розшук", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, у січні 2017 року мешканка Луганської області обійняла посаду "начальника відділу систем телерадіомовлення та мережі Інтернет" у так званому "міністерстві зв’язку та масових комунікацій" окупаційної адміністрації РФ на тимчасово окупованій території. Вказана особа станом на сьогодні продовжує організовувати політику у сфері інформування, комунікації з псевдодержавними ЗМІ та формування через них суспільної думки.

У своїй діяльності підозрювана відкрито веде антиукраїнську пропаганду з метою зміни меж території та державного кордону України.

Наразі Сєвєродонецький міський суд Луганської області задовольнив клопотання прокуратури щодо затримання підозрюваної з метою приводу до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування, яке здійснюється слідчими 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, триває.

Нагадаємо, на Донеччині оголосили про підозру депутату, який у 2014 році голосував за проведення псевдореферендуму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП