kerivniku-derzhpidpriyemstva-yakiy-namagavsya-pidkupiti-detektiva-nabu-povidomili-pro-pidozru

Керівнику держпідприємства, який намагався підкупити детектива НАБУ, повідомили про підозру

 • 12888 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. За фактом пропозиції та надання старшому детективу НАБУ хабаря у розмірі 100 тис. доларів США керівнику держпідприємства Харківщині повідомили про підозру. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"За погодження прокурорів САП та детективами НАБУ повідомлено про підозру директору одного з державних підприємств, розташованих на території Харківської області, викритого на пропозиції та наданні старшому детективу Національного бюро 100 тис. доларів США неправомірної вигоди", - сказано у повідомленні.

Вказаному чоловіку інкриміновано вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, директор підприємства пропонував детективу 100 тис. доларів США за вирішення питання про закриття кримінального провадження щодо протиправного відчуження значних обсягів деревини, що належала держпідприємству, а також щодо продажу лісоматеріалів за заниженими цінами на користь підконтрольним йому приватним суб’єктам господарювання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Проти Федини відкрито провадження – нардеп

     • 30612 переглядiв

    Розвідка: бойовики перекидають на передову "Гвоздики"

     • 37847 переглядiв

    Більшість електронних браслетів в Україні не працює

     • 20505 переглядiв

    ООС: з початку доби бойовики двічі відкривали вогонь

     • 9725 переглядiв