kerivnik-odeskoyi-ova-zustrivsya-z-genprokurorom-obgovorili-nenalezhniy-stan-bomboskhovisch-ta-perevirku-vikoristannya-vidilenikh-na-nikh-koshtiv

Керівник Одеської ОВА зустрівся з Генпрокурором: обговорили неналежний стан бомбосховищ та перевірку використання виділених на них коштів

 • 1912560 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Незадовільний стан частини бомбосховищ став однією з головних тем наради із силовим блоком Одеської області під головуванням Генпрокурора Андрія Костіна. Про результати наради повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Цитата

«Зараз в Одеському регіоні проблемними залишаються близько 500 бомбосховищ. Окрім їх незадовільного стану, бачимо, що деякі з них зачинені під час повітряних тривог. Працюємо над встановленням власників, адже частина з них або не має юридичного власника, або фактично належить збанкрутілим підприємствам. Підтримую пропозицію Генпрокурора перевірити, куди пішли кошти держави, виділені на облаштування бомбосховищ у регіоні», - написав Олег Кіпер у своєму Телеграм-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі вирішили ініціювати передачу сховищ, що не мають юридичного власника, у комунальну власність

Деталі

Також важливою темою залишається допомога постраждалій Херсонщині. За словами Кіпера, область готова надалі приймати жителів регіону, а також виділити кошти на відбудову їх житла.

«Щодо гуманітарної допомоги: вона збирається і відправляється на постійній основі. Відправляємо гуманітарні вантажі по заявкам - те, що людям у Херсонській області дійсно потрібно», - розповів керівник ОВА.

Окрім того, як повідомив Кіпер, домовилися з Генеральним прокурором спільними зусиллями стимулювати інвестиційний клімат в Одеському регіоні.

«Оскільки саме наш регіон буде одним із воріт для відбудови України», - зауважив Кіпер.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    У білорусі почали будувати табори для "вагнерівців" - росЗМІ

     • 883584 переглядiв

    лавров заперечує наміри росії підірвати ЗАЕС

     • 1068160 переглядiв