kerivnik-oboroni-skhidnogo-frontu-nazvav-golovne-zavdannya

Керівник оборони східного фронту назвав головне завдання

 • 269219 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Виснаження переважаючих сил противника та завдання йому тяжких втрат дасть змогу створити необхідні умови для деокупації та пришвидшення нашої перемоги. На цьому наголосив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, який є керівником оборони східного фронту, у зону відповідальності якого входить Бахмут, пише УНН.

Деталі

"росіяни намагаються сконцентрувати головні свої зусилля на Бахмутському напрямку. Вони не залишають спроб оточити та захопити місто", - написав Сирський у Telegram.

Командувач Сухопутних військ вказав, що під час перебування у військах, спільно з командирами, узгоджує плани, які "матимуть реальний результат не на карті, а на полі бою". "Завдяки героїзму і професійності наших військових, вмілим та злагодженим діям, ефективному використанню маневру і можливостей зброї, ми утримуємо фортецю Бахмут всупереч різним термінам та прогнозам", - наголосив Сирський.

"Знання ворога й самого себе відкриває шлях до перемоги. Тож ми ретельно вивчаємо його вразливості, щоб якнайефективніше застосовувати наші сили. Успішна стратегія завжди полягає у вмінні обертати собі на користь будь-яку ситуацію", - зазначив генерал-полковник.

Цитата

"На сьогодні наше головне завдання – виснажити переважаючі сили противника та нанести йому тяжких втрат. Це дасть змогу створити необхідні умови, які сприятимуть звільненню української землі та пришвидшать нашу перемогу", - зауважив Сирський.

Нагадаємо

Сирський знову відвідав найгарячіші точки у районі Бахмута, заявив про найбільш інтенсивну фазу боїв за місто.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Керівник оборони східного фронту назвав головне завдання

     • 269219 переглядiв

    Єрмак: ворог завдав авіаудар по Білопіллю на Сумщині

     • 273174 переглядiв

    "Готуємося до важливих заходів": Зеленський поговорив з Дудою

     • 660257 переглядiв

    Нічна атака дронами на Київ: рятувальники ліквідували наслідки

     • 1130073 переглядiв

    Характер погоди зміниться - синоптики

     • 331848 переглядiв