ukenru
kandidat-v-lotereyni-monopolisti-unl-oselivsya-v-ofisi-nardepa-tretyakova-zmi

Кандидат в лотерейні монополісти УНЛ "оселився" в офісі нардепа Третьякова - ЗМІ

 • 8431 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Офісні приміщення "Української національної лотереї" належать фірмі, яка має відношення до народного депутата від БПП Олександра Третьякова, передає УНН з посиланням на Апостроф.

Відзначається, що мова йде про фірму "Атек".

"Фірма, історично близька політику, раптом почала здавати приміщення "Української національної лотереї". Вже більше року найбільший лотерейний оператор платить фірмі "Атек-95" за оренду офісу і супутні послуги. Фірма ж "Атек" в цей час платила зарплату дружині народного депутата Олександра Третьякова", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що сам Третьяков раніше був офіційним співвласником і директором компанії "Атек", в приміщенні якої тепер оселилася "Українська національна лотерея". Він і сам заявляв, що має відношення до компанії. Цей зв'язок полягає в наявності у О.Третьякова опціону на покупку частки в компанії, який він зможе реалізувати після складання депутатських повноважень.

Втім, цей опціон нардепа не вказаний в жодній його декларації, що, на думку експерта Transparency International Україна Олександра Калитенка, може свідчити про порушення антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, сьогодні "УНЛ" звинувачують в неконкурентних діях, спрямованих на монополізацію лотерейного ринку за допомогою адміністративного ресурсу. Зокрема вказується, що всі конкуренти "УНЛ" могли потрапити під санкції РНБО завдяки "друзям компанії" серед чиновників.

Українські Національні Новини

Політика