ukenru
kandidat-u-prezidenti-ssha-vid-respublikantsiv-ne-vvazhaye-dopomogu-ukrayini-zhittyevo-vazhlivim-interesom-ssha

Кандидат у президенти США від республіканців не вважає допомогу Україні "життєво важливим інтересом Америки"

 • 1360898 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Ймовірний конкурент Трампа на майбутніх президентських виборах у США заявив, що допомога Україні не є ключовим інтересом Америки, передає УНН. Заява прозвучала в ефірі телеканалу Fox News.

Деталі

Нинішній Губернатор Флориди Рон ДеСантіс, кандидат у президенти на виборах 2024 року, заявив, що захист європейських кордонів не є життєво важливим інтересом США, і що політики повинні зосередити увагу на внутрішній політиці.

"Хоча США мають багато життєво важливих національних інтересів - захист наших кордонів, подолання кризи боєготовності наших збройних сил, досягнення енергетичної безпеки та незалежності, перевірка економічної, культурної та військової могутності Комуністичної партії Китаю - подальше втягування в територіальну суперечку між Україною та росією не є одним з них", - заявив ДеСантіс.

ДеСантіс вважає, що Байден робить занадто багато, без чітко визначеної мети, і вживає заходів, які можуть спровокувати війну між США та росією.

"Тому F-16 і ракети дальнього радіусу дії не повинні обговорюватися. Ці кроки можуть явно втягнути Сполучені Штати в конфлікт і наблизити нас до гарячої війни між двома найбільшими ядерними державами світу. Цей ризик є неприйнятним"- додав губернатор Флориди.

Додамо

Зростаюча тіньова кампанія експрезидента Дональда Трампа і губернатора Флориди з висунення кандидата від республіканців на вибори у 2024 році, має турбувати Україну.

Українські Національні Новини

Новини Світу