ukenru
kanali-do-yakikh-buli-zastosovani-sanktsiyi-prodovzhuyut-movlennya-v-interneti-detali

Канали, до яких були застосовані санкції, продовжують мовлення в інтернеті: деталі

 • 46342 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Телеканали ZIK, NEWSONE, 112 продовжують мовлення в YouTube, пише УНН.

Деталі

Як стало відомо, телеканали запустили спецефір однаковий для всіх трьох каналів.

На студію ім. Довженка, де розташована частина студій та павільйонів каналів, не пускають ні співробітників, ні гостей серед яких і народні депутати. Водночас ті, хто залишився у студії телеканалу ZIK продовжують ефір, який ретранслюють усі три канали.

Ефір з цієї студії триватиме до 7 години ранку на всіх трьох каналах. З сьомої ранку спільний ефір підхопить 112-канал, після цього знову віщатиме ZIK.

Додамо

За інформацією УНН, під кіностудією ім. Довженко зібралися співробітники та гості, запрошені на ефір, які намагаються прорватися до приміщень орендованих каналами.

Що відомо

Президент Володимир Зеленський запровадив персональні санкції проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції діятимуть 5 років.

Також санкції накладені на низку підприємств медіахолдингу “Новини”, куди також входять телеканали “ZIK” і “NewsOne”.
Під санкції потрапили: “Нові комунікації” — ZIK, “НОВИНИ 24 ГОДИНИ” — “ПАРТНЕР ТВ”, “ЛІДЕР ТВ” -, “ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ “112-ТВ”, “ТВ ВИБІР” — 112 канал, “НОВИЙ ФОРМАТ ТВ” — засновник Тарас Козак, “АРІАДНА ТВ” — власник Тарас Козак.

Що цікаво, у 2019 році Президент обіцяв не закривати телеканали.

"Я дуже поважаю кожен канал, і канал News One. Я ніколи не закривав в своєму житті жодного каналу. Я особисто за свободу слова, і ви це прекрасно знаєте. Я ніколи в своєму житті не буду закривати жодні канали, не маю права, не маю повноважень", - сказав президент Зеленський в 2019 році.

Українські Національні Новини

Політика