kanal-komunikatsii-z-rf-zhorstkyi-i-krytychnyi-maie-zalyshatysia-vidkrytym-ministr-oborony-italii

Канал комунікації з рф, жорсткий і критичний, має залишатися відкритим - міністр оборони Італії

 • 26541 переглядiв

Міністр оборони Італії Гвідо Кроссетто заявив, що жорсткий і критичний канал комунікації з росією повинен залишатися відкритим для досягнення справедливого миру і припинення російських атак на Україну.

Глава оборонного відомства Італії Гвідо Кросетто у телефонній розмові з міністром збройних сил Французької Республіки Себастьяном Лекорну зазначив, що для досягнення справедливого миру важливо, щоб канали діалогу з росією також залишалися відкритими. Про це передає УНН із посиланням на Rai News.

Вчора я мав телефонну розмову з моїм французьким колегою Себастьяном Лекорну, який хотів поділитися зі мною своїми враженнями після нещодавньої розмови з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу. (..) Я розумію логіку ініціативи мого французького колеги, тому що, хоча Російська Федерація вторглася в суверенну країну, і з цієї причини Італія і Франція завжди підтримували і будуть підтримувати Україну, важливо, як я завжди говорив, щоб канали конфронтації і діалогу також залишалися відкритими

- сказав Кросетто.

З точки зору міністра оборони Італії, "відкритий канал комунікації, обов'язково жорсткий і критичний, має фундаментальне значення". Кросетто резюмував, що зазначені умови для діалогу "важливі для досягнення мети припинення російських атак і створення умов для справедливого миру",

Нагадаємо

Байден доручив вести прямий діалог з Росією щодо розробки нею протисупутникової зброї, яка, за попередженням Конгресу, становить загрозу національній безпеці США.

У Німеччині правоохоронці з'ясовують, чи брали участь їх компанії у постачанні продукції до Маріуполя 05.04.24, 17:07

Популярні

Новини по темі

Через скорочення пропозиції, ціна на нафту продовжує рости

 • 27184 переглядiв