kadirov-pidkreslyuye-rol-svoyikh-pidrozdiliv-u-viyni-proti-ukrayini-schob-polipshiti-svoyu-reputatsiyu-yak-prikhilnika-putina-britanska-rozvidka

кадиров підкреслює роль своїх підрозділів у війні проти України, щоб поліпшити свою репутацію як прихильника путіна – британська розвідка

 • 664097 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Чеченські війська відіграють помітну роль у війні з Україною. Лідер Чечні рамзан кадиров активно просуває роль у війні своїх підрозділів для того, щоб зміцнити свою репутацію прихильника російського диктора володимира путіна. Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Деталі

Британська розвідка повідомляє, що у заяві від 10 серпня чеченський лідер рамзан кадиров визнав присутність чеченського батальйону "Схід-Ахмат" у протистоянні на Оріхівській ділянці фронту Запорізької області.

У коментарях кадирова підкреслюється постійна роль одного з провідних чеченських підрозділів у цій ключовій області.

За даними британки розвідки, "Схід-Ахмат" офіційно підпорядковується 42-й мотострілецькій дивізії Південного військового округу, яка діяла в районі села Роботине.

"Чеченські війська складають відносно невеликий, але помітний компонент російських сил в Україні. кадиров, ймовірно, активно просуває роль своїх підрозділів частково для того, щоб зміцнити свою репутацію прихильника путіна", - повідомляють у Міноборони Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеченські бойовики на полі бою почали застосовувати тактику своїх війн 90-х років - британська розвідка

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі