ukenru
kabminu-rekomenduyut-priznachiti-golovoyu-podatkovoyi-sluzhbi-sergiya-verlanova

Кабміну рекомендують призначити головою податкової служби Сергія Верланова

 • 14328 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Комісія вищого корпусу державної служби після заключного етапу конкурсного відбору рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова Головою Державної податкової служби, передає УНН із посиланням на прес-службу Мінфіну.

Як повідомили у прес-службі, 23 квітня пройшов заключний етап конкурсного відбору на очільника ДПС, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби.

Трійка фіналістів у прямому ефірі представили членам комісії свою програму розвитку Служби у вигляді презентаціі, а потім протягом години відповідала на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів Комісіі, демонструючи фахові знання, лідерські якості, організаційні навички та стресостійкість, повідомили у відомстві.

"Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів, Сергій Петухов – 13,54 бала, Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання", - йдеться у повідомлення.

За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова Головою Державної податкової служби, додали у відомстві.

Додамо, що Комісія призупинила конкурс з відбору голови Державної митної служби до скасування відповідного рішення суду.

Українські Національні Новини

Політика