ukenru
kabmin-skhvaliv-nadannya-dopomogi-pereselentsyam-yaki-ne-pratsevlashtuvalis-u-period-karantinu

Кабмін схвалив надання допомоги переселенцям, які не працевлаштувались у період карантину

 • 24867 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Уряд схвалив постанову, яка передбачає продовження виплат внутрішньо переміщеним особам, які не працевлаштувались під час карантину. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мінсоцполітики.

“Уряд схвалив зміни щодо надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Для посилення соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, які не були працевлаштовані у період карантину, встановленого урядом у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби СOVID-19, запроваджено механізм не застосовувати норми щодо припинення виплати для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг в разі їх непрацевлаштування”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що постанова передбачає надання непрацевлаштованим внутрішньо переміщеним особам щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг в установленому раніше розмірі та упродовж одного місяця після скасування карантину.

Нагадаємо, підвищену грошову допомогу отримали 65 тис. дітей, які проживають у прийомних сім’ях та дитбудинках.

Українські Національні Новини

Економіка