kabmin-pryznachyv-dvokh-chleniv-nkrekp-nymy-staly-ekszastupnyk-ministra-enerhetyky-ta-eksholova-derzhenerhonahliadu

Кабмін призначив двох членів НКРЕКП: ними стали ексзаступник міністра енергетики та ексголова Держенергонагляду

 • 24601 переглядiв

Уряд призначив Юрія Власенка та Руслана Слободяна членами НКРЕКП строком на шість років. Вони раніше обіймали посади першого заступника міністра енергетики та голови Держенергонагляду відповідно.

Кабінет міністрів призначив колишнього першого заступника міністра енергетики Юрія Власенка та колишнього голову Державної інспекції енергетичного нагляду Руслана Слободяна членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це пише УНН з посиланням на відповідні укази уряду.

Деталі

"Призначити Власенка Юрія Миколайовича членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, строком на шість років", - йдеться в розпорядженні № 703-р.

"Призначити Слободяна Руслана Олександровича членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, строком на шість років", - йдеться в розпорядженні № 704-р.

Доповнення

Відповідно до закону "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" до складу НКРЕКП входять сім членів, у тому числі голова.До сьогодні в комісії було тільки чотири людини: Валерій Тарасюк (голова), Руслан Кайдаш, Костянтин Ущаповський і Олександр Формагей.

Нагадаємо

Вчора Кабмін Кабінет міністрів звільнив Юрія Власенка з посади першого заступника міністра енергетики, а Руслана Слободяна з посади голови Державної інспекції енергетичного нагляду.

Також Кабмін звільнив Назара Танасишина з посади заступника міністра соціальної політики України.

Павло Башинський

Економіка

    Популярні

    Новини по темі