kabmin-pidtrimav-zmini-do-ugodi-z-moldovoyu-schodo-tranzitnikh-perevezen-na-zaliznitsi

Кабмін підтримав зміни до угоди з Молдовою щодо транзитних перевезень на залізниці

 • 1087915 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Кабінет міністрів підтримав законопроект щодо змін до угоди з Молдовою щодо транзитних перевезень на залізниці задля збільшення обсягів перевезень вантажів та пропускної спроможності, повідомив у п'ятницю представник уряду у парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Деталі

Ідеться про проект закону «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про внесення змін до угоди між урядом України і урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту».

"Внесення змін до угоди дозволить здійснювати транзитні перевезення територією України на дільниці Етулія (Республіка Молдова) - Рені (Україна) - Джюрджюлешть (Республіка Молдова) порожнього рухомого складу всіх форм власності та вантажів, які прямують зі станцій Республіки Молдова та України або транзитом через Україну і Республіку Молдова призначенням на/з станції Джюрджюлешть (Молдова) та Галац-Ларга (Румунія) без зупинки та проведення на станції Рені прикордонного, митного та інших заходів офіційного контролю, що сприятиме збільшенню обсягів перевезень вантажів та пропускної спроможності", - повідомив Мельничук у Telegram.

Нагадаємо

Уряд ухвалив рішення для збільшення обсягів вантажопереробки портів Дунайського регіону.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Евакуація авто на штрафмайданчик: уряд вніс зміни у правила

     • 1519424 переглядiв

    Уряд спростив імпорт комплектуючих для військової техніки

     • 958214 переглядiв

    Кабмін вніс зміни до правил перетину кордону: кого стосується

     • 2025520 переглядiв