kabmin-pidtrimav-prodovzhennya-proektu-z-elektronnimi-nakladnimi-dlya-vantazhnikh-perevezen

Кабмін підтримав продовження проекту з електронними накладними для вантажних перевезень

 • 8641 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Кабінет міністрів підтримав проект акту про продовження експериментального проекту, щодо впровадження електронної товаротранспортної накладної для вантажних перевезень до 31 грудня 2020 року. Про це повідомляє кореспондент УНН.

“Вашій увазі пропонується проект розпорядження Кабміну про реалізацію експериментального проекту щодо впровадження електронного документообігу, електронної товаротранспортної накладної. Проект акту розроблений з метою продовження реалізації експериментального проекту щодо впровадження Е-ТТН, який був вже запроваджений відповідно до розпорядження Кабміну від 27 грудня 2019 року, №1392. Але відповідний експериментальний проект мав свій термін дії - 31 липня 2020 року він фактично завершився. На термін та етапи реалізації експериментального проекту вплинуло введення карантину та відповідних обмежень на території України”, - сказав перший заступник міністра інфраструктури Дмитро Абрамович.

Він зазначив, що з метою повної реалізації експерименту виникла необхідність прийняття нового проекту акту.

“Проектом акту пропонується запровадити проект щодо впровадження електронного документообігу Е-ТТН до 31 грудня 2020 року, завданням якого є протестувати електронний документообіг Е-ТТН з використанням єдиної компоненти, за участі операторів електронного документообігу та учасників ринку вантажних перевезень автомобільним транспортом, що, відповідно, сприятиме цифровізації процесів в транспортній галузі”, - додав заступник міністра.

Уряд підтримав проект акту без доопрацювання.

Нагадаємо, українці попросили Президента прирівняти перевантаження фур до підриву національної безпеки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна скасовує візові вимоги з черговою державою

     • 14489 переглядiв

    Політолог: 73% киян оцінюють роботу Кличка "на трійку"

     • 12405 переглядiв

    Карасьов: жінка в політиці може добитися успіху

     • 9219 переглядiв