ukenru
izrayilski-soldati-vbili-palestintsya-na-zakhidnomu-berezi-richki-yordan

Ізраїльські солдати вбили палестинця на Західному березі річки Йордан

 • 18999 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Ізраїльські сили застрелили палестинця, якого вони переслідували на окупованому Західному березі у середу. Ізраїльські військові заявили, що солдати вбили палестинця, через те, що той обстріляв їх із автомобіля. Про це пише УНН з посиланням на The Times of Israel.

Деталі

У заяві військових йдеться, що солдати потрапили під обстріл машини під час пошуку палестинців, помічених при наближенні до єврейського поселення Псагот.

"Військовослужбовці відповіли вогнем і вразили нападника", - заявили військові, додавши, що ніхто з солдатів не постраждав внаслідок інциденту.

Міністерство охорони здоров'я Палестини підтвердило смерть 26-річного Мухаммеда Ісси Аббаса.

За словами палестинських медиків, солдати переслідували машину до входу в табір біженців, а потім відкрили вогонь, поранивши палестинця у спину. Кажуть, його доправили до лікарні, де констатували смерть.

Насильство відбулося наступного дня після того, як ізраїльські солдати застрелили палестинського автомобіліста, якого вони підозрювали у спробі в'їхати на автомобілі у військовий контрольно-пропускний пункт поблизу поселення Мево Дотан на Західному березі.

Додамо

Інцидент стався після кількох нападів палестинців на ізраїльтян за останні тижні. Палестинці також скаржаться на напади ізраїльських поселенців, проживання яких на Західному березі міжнародне співтовариство вважає незаконним.

Українські Національні Новини

Новини Світу