ukenru
izrayil-posilyuye-koronavirusni-obmezhennya-cherez-splesk-shtamu-delta

Ізраїль посилює коронавірусні обмеження через сплеск штаму "Дельта"

 • 17940 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Ізраїль оголосив про плани дозволити тільки людям, які вважаються несприйнятливими до COVID-19 або нещодавно отримали негативний результат тесту, ходити в громадські місця, такі як ресторани, тренажерні зали і синагоги, після сплеску випадків коронавірусу. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Уряд зняв більшість коронавірусних обмежень після успіху швидкої кампанії із вакцинації, яка знизила кількість інфікувань і смертей.

Ослаблення обмежень включало відмову від програми "Зелений пропуск", яка дозволяла ходити в громадські місця тільки людям, які були вакциновані або вилікувалися від COVID-19.

Але деякі коронавірусні заходи вже були відновлені, в тому числі носіння захисних масок в приміщенні і більш суворі вимоги до в'їзду для прибуваючих мандрівників через швидке поширення більш заразного варіанти коронавірусу "Delta".

В рамках подальшого посилення заходів офіс прем'єр-міністра Нафталі Беннетта заявив, що програма Green Pass повернеться в дію з 29 липня до схвалення уряду.

"Зелений пропуск буде застосовуватися до культурних і спортивних заходів, спортивних залів, ресторанів та столових, конференцій, туристичних пам'яток і молитовних будинків", - йдеться в заяві офісу Беннетта.

Вхід на заходи за участю понад 100 осіб буде дозволений тільки для "вакцинованих, тих хто одужав і осіб з негативним результатом тесту у віці від 12 років і старше".

Додамо

В рамках того, що Беннетт називає політикою "м'якого придушення", його уряд хоче, щоб ізраїльтяни навчилися жити з вірусом - з мінімальною кількістю обмежень і уникненням четвертої національної ізоляції, яка може нанести подальшої шкоди економіці.

Більше 56% з 9,3 мільйона населення Ізраїлю повністю вакциновані.

Українські Національні Новини

Новини Світу