izrailski-viiska-zavdaly-udariv-po-200-obiektakh-khamas-u-sektori-hazy

Ізраїльські війська завдали ударів по 200 об'єктах ХАМАС у секторі Гази

 • 22786 переглядiв

Ізраїльські сили провели масштабні операції проти ХАМАС у секторі Гази, атакувавши близько 200 об'єктів, включаючи інфраструктурні та військові об'єкти

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) протягом ночі завдали удари по близько 200 об'єктах палестинської ісламістської організації ХАМАС, ізраїльські наземні сили продовжують бої, повідомили у ЦАХАЛ у понеділок, пише УНН.

Сухопутні війська ЦАХАЛ продовжують діяти в секторі Газа паралельно з ударами ВПС приблизно по 200 терористичних об'єктів ХАМАС

- повідомив ЦАХАЛ у соцмережах.

Деталі

Як повідомляється, війська ЦАХАЛ завдали удару по терористичній інфраструктурі, розташованій усередині школи в Бейт-Хануні, з якої було скоєно напад на війська. На території комплексу, як зазначається, знаходилися дві тунельні шахти, одна з яких була замінована, вибухівка та додаткова зброя.

Окрім того, літальний апарат ЦАХАЛ, як повідомляється, завдав ударів по машинах з ракетами, мінометними снарядами та зброєю, запобігши нападу на ізраїльських солдатів. Ще один літальний апарат ЦАХАЛ, як вказано, завдав удару по військовій інфраструктурі, призначеній для нападу на ізраїльські війська із застосуванням протитанкових ракет.

"Війська ЦАХАЛ направили літальний апарат для завдання удару по осередку терористів. Після цього було завдано удару і по складу зброї, з якого вийшли терористи", - сказано у звіті.

Окрім того, як зазначається, протягом ночі ізраїльські ВМС завдали ударів по низці об'єктів ХАМАС, допомагаючи з підкріпленням наземним військам. Мішенями, як вказано, були спостережні пости, що належали військово-морським силам ХАМАС, і терористична інфраструктура у гавані Гази. Ізраїльські сили, як повідомляється, також завдали ударів високоточними боєприпасами по військових об'єктах ХАМАС.

Нагадаємо

1 грудня після семиденного перемир'я, під час якого було звільнено частину ізраїльських заручників та палестинських в'язнів, ЦАХАЛ відновив бойові дії проти ХАМАС у секторі Гази через порушення оперативної паузи з боку ХАМАС.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі