ukenru
iz-zaporizhzhya-sogodni-vidkrivayut-viyizd-na-timchasovo-zakhopleni-teritoriyi

Із Запоріжжя сьогодні відкривають виїзд на тимчасово захоплені території

 • 210859 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У понеділок, 6 червня, із Запоріжжя відкривається зелений коридор для охочих виїхати на тимчасово окуповану територію області. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Запорізької ОВА в Telegram.

Цитата

"Сьогодні, 6 червня, планується виїзд приватного автотранспорту на тимчасово окуповані території з обласного центру. Наразі сформована черга автівок на поточний день, яка чекає дозволу на виїзд", - ідеться в повідомленні. 

В ОВА зазначили, що інформація щодо змін перетину лінії розмежування через безпекову ситуацію буде повідомлена додатково.

Доповнення

Енергодарський міський голова Дмитро Орлов повідомив, що окупанти штучно посилюють гуманітарну кризу на Запоріжжі. Великі проблеми з обігом грошей: через не стабільний інтернет важко розплатитися картою та не вистачає готівки.

Під час робочої поїздки до Запоріжжя Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо поточної ситуації в регіоні. Він поспілкувався із головою обласної військової адміністрації Олександром Старухом, який проінформува про стан області.

Українські Національні Новини

Суспільство