ukenru
iz-zapasom-yizhi-ta-termosom-ukrayintsyam-dali-poradi-yak-podorozhuvati-avto-vzimku

Із запасом їжі та термосом: українцям дали поради, як подорожувати авто взимку

 • 14679 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Поліція порадила українцям, як підготуватися до далекої поїздки автомобілем узимку. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінку патрульної поліції України.

Деталі

"Якщо плануєте тривалу поїздку, обов’язково заїдьте на станцію технічного обслуговування і продіагностуйте транспортний засіб та усуньте недоліки у разі їхнього виявлення. Якщо разом з вами в авто будуть діти, подбайте про утримуючі системи для них. А також перевірте справність пасків. Безпека — найголовніше", — ідеться у повідомленні.

Також у поліції нагадали взяти запасне колесо (або спеціальний ремкомплект) та перевірити наявність таких речей: буксирувальний трос, вогнегасник, аптечка, знак аварійної зупинки, дроти для “прикурювання”, лопата, каністра з бензином, омивач скла.

Окрім того, українцям нагадали:

– про необхідність повністю заправити авто бензином, підтримувати достатній рівень пального для можливості зігрітися обігрівачем у разі необхідності;

– подбати, щоб телефон був зарядженим та не забути взяти зарядний пристрій до нього;

– перевірити, чи із собою всі необхідні документи;

– взяти запас їжі, воду та термос з теплим напоєм.

"Стежте за прогнозом погоди, якщо повідомляють про несприятливі погодні умови, краще відмовитися від поїздки чи перепланувати її на інший період", — додали патрульні.

Нагадаємо

Фахівці дали поради, як керувати автомобілем під час туману.

Українські Національні Новини

Суспільство