isw-rosiia-pryshvydshuie-nastupalni-operatsii-po-vsii-linii-frontu

ISW: росія пришвидшує наступальні операції по всій лінії фронту

 • 26659 переглядiв

Росія прискорює наступальні операції по всьому фронту в Україні, незважаючи на зростаючі втрати, змушуючи Україну поступатися ініціативою на полі бою через затримки з військовою допомогою.

Російські загарбники прискорюють свої наступальні операції на всій протяжності фронту в Україні, попри збільшення втрат серед особового складу та техніки. Про це йдеться у звіті Інституту вивченні війни (ISW), передає УНН.

Деталі

Нещодавно ISW помітив, що російські війська прискорили темпи своїх наступальних операцій на всьому театрі бойових дій, зокрема, здійснивши 4 квітня механізовану атаку ротного рівня в напрямку Часів Яру, і продовжує оцінювати, що російські військові, схоже, пом'якшують ймовірне збільшення втрат у живій силі й техніці

йдеться у повідомленні.

Крім того, у звіті ISW вказується, що українські військові попередили, що затримки з наданням допомоги у сфері безпеки змусили Україну поступитися ініціативою на полі бою. Також брак боєприпасів не дозволить проводити успішні наступальні та оборонні операції.

Експерти заявили, що затримки з військовою допомогою змушують Сили оборони приймати складні рішення щодо пріоритетності певних аспектів оборони шляхом боротьби з ініціативою обмеження російського військового потенціалу, оскільки невідомо, коли буде допомога від США.

рф могла втратити 5% всіх Ту-95 через українські удари по аеродромах - ISW06.04.24, 09:45

Популярні

Новини по темі

РДК завершив гарячу фазу операції на території Росії

 • 105676 переглядiв

На Київщині працює ППО

 • 49070 переглядiв

Росіяни обстріляли Часів Яр, одна людина загинула

 • 31495 переглядiв

Ірак відправлятиме паливо до Гази

 • 32779 переглядiв