irlandiya-rozglyadaye-mozhlivist-priyomu-rosiyan-yaki-vtekli-vid-mobilizatsiyi

Ірландія розглядає можливість прийому росіян, які втекли від мобілізації

 • 123820 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Прем'єр-міністр Ірландії Міхол Мартін заявив, що його країна розгляне можливість допуску на свою територію громадян росії, які тікають від мобілізації. Про це інформує УНН з посиланням на The Journal.

Деталі

Міністр сказав, що Ірландії доведеться оцінити, чи готова вона приймати росіян, які зараз тікають з країни.

Німецькі міністри зазначили, що люди, які втікають з Росії, можуть подати заявку на притулок у Німеччині після того, як російський президент оголосив "часткову" мобілізацію.

Цитата

«Я думаю, що ми повинні оцінити все це. Я маю на увазі, що в першу чергу ми приймаємо українські родини, які тікають від війни. Це було пріоритетом для нас разом зі звичайними заявниками на отримання притулку, кількість яких цього року трохи піднялася», — сказав міністр.

Міхол Мартін сказав, що Ірландія ніколи не ухилялася від прийому людей, які тікають із регіонів, де вони можуть бути в зоні ризику.

Він також висловився за прискорення реформ на найвищому рівні в рамках Організації Об’єднаних Націй.

«Член Ради Безпеки з правом вето може вести таку несправедливу війну, що є грубим порушенням фундаментального Статуту ООН. На мій погляд, це ставить під сумнів членство росії в Раді Безпеки».

Нагадаємо

Голова МЗС Литви Ґабріелюс Ландсберґіс повідомив, що його країна не надаватиме притулок росіянам, які тікають від мобілізації.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 24 вересня

     • 133259 переглядiв

    Байден: США ніколи не визнають підсумки "референдумів"

     • 189022 переглядiв