investori-viveli-blizko-6-milyardiv-dolariv-zi-moneti-binance

Інвестори вивели близько 6 мільярдів доларів зі монети Binance

 • 2179994 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Binance переживає відтік близько 6 мільярдів доларів після заходів регулювальних органів США щодо компанії Paxos Trust, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

13 лютого компанія Paxos Trust, яка випускає Binance USD заявила, що Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) повідомила про необхідність регїстрації продукту як цінного паперу. Також компанія розглядає можливість вжиття заходів проти платформи.

У той же день головний фінансовий регулятор Нью-Йорка заявив, що наказав Paxos припинити створення токена.

Представник NYDFS пізніше повідомив Reuters, що Paxos порушила свої зобов'язання щодо "індивідуальної періодичної оцінки ризиків" та перевірок належної обачності клієнтів Binance, необхідних для запобігання використанню платформи "зловмисниками".

Генеральний директор Binance Чанпен Чжао сказав, що рішення регулятора означає, що ринкова капіталізація токена з часом зменшиться.

Доповнення

За даними ринкового трекера CoinGecko, у середу вартість всіх Binance USD становила близько 10,5 мільярдів доларів порівняно з 16,1 мільярдами доларів 13 лютого.

Також у середу видання Financial Times повідомляло, що інвестори вивели понад 6 мільярдів доларів із токена під брендом Binance за останній місяць, посилаючись на дані аналітичної компанії Nansen.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Інвестори вивели близько 6 мільярдів доларів зі монети Binance

     • 2179994 переглядiв

    Невдовзі ChatGPT з'явиться у більшості додатків — CNN

     • 1184669 переглядiв