ukenru
intsident-z-avto-posla-ukrayini-v-londoni-novi-podrobitsi

Інцидент з авто посла України в Лондоні: нові подробиці

 • 16802 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Чоловік, який протаранив автомобіль посла України у Великобританії, перед інцидентом провів кілька годин в машині біля українського посольства. Про це пише Dailymail, передає УНН.

За словами місцевого жителя, який живе недалеко від дипломатичного представництва України, чоловік протягом декількох годин голосно слухав в машині українську музику.

"Я попросив його вимкнути музику, а він сказав, що включив українську музику для українського посольства", - розповів він.

Інший житель, чий будинок сусідить з посольством, заявив, що "Мерседес" нападника пробув в цьому районі протягом декількох годин.

Нагадаємо, в суботу, 13 квітня, близько 10 ранку офіційна машина посла України в Сполученому Королівстві була навмисно протаранена, коли вона стояла припаркована перед будівлею посольства України.

Поліція була негайно викликана, транспортний засіб підозрюваного було заблоковано. Однак, незважаючи на дії поліції, зловмисник знову вдарив автомобіль посла. У відповідь поліція була змушена відкрити вогонь по транспортному засобу злочинця. Винуватця затримали і відвезли в поліцейський відділок. Ніхто зі співробітників посольства не постраждав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП