intensyvni-zametili-zalyshyly-bez-svitla-vzhe-572-naselenykh-punktiv-u-12-oblastiakh

Інтенсивні заметілі залишили без світла вже 572 населених пунктів у 12 областях

 • 24399 переглядiв

Снігові бурі в Україні спричинили знеструмлення 572 населених пунктів у 12 областях і заблокували 8 автошляхів; є людські жертви, тривають роботи з ліквідації наслідків

Інтенсивні заметілі призвели до знеструмлення 572 населених пунктів у 12 областях України, досі перекрито рух 8 автодорогами, повідомив у вівторок Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише УНН.

Сьогодні до викликів повномасштабної війни додалися погодні виклики. Україна опинилася в зоні дії потужного циклону. Наразі через інтенсивні заметілі знеструмлено понад 572 населених пунктів у 12 областях, перекрито рух на 8-ми автомобільних дорогах. На жаль, є людські жертви

- зазначив Шмигаль у Telegram.

Деталі

Очільник уряду нагадав, що заздалегідь був сформований цілодобовий штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах. "Він активно працює, акумулюючи зусилля усіх критичних служб", - вказав Прем'єр.

Зараз до ліквідації наслідків негоди залучено понад тисяча одиниць техніки Агентства відновлення і ДСНС, працюють тисячі працівників, розгорнуто близько тисячі пунктів обігріву, додав Шмигаль.

Доповнення

На ранок через негоду було знеструмлено 411 населених пунктів в 11 областях.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф скинула вибухівку на автівку у Бериславі, є поранений

     • 28308 переглядiв

    В Крим повернуть історичні назви кримськотатарською мовою

     • 21321 переглядiв

    Швеція підтримує рішення Фінляндії щодо закриття кордону з рф

     • 21663 переглядiв