ukenru
institut-vivchennya-viyni-okupanti-mali-neznachniy-uspikh-bilya-syevyerodonetska-ale-voni-navryad-chi-zmozhut-vzyati-bakhmut

Інститут вивчення війни: окупанти мали незначний успіх біля Сєвєродонецька, але вони навряд чи зможуть взяти Бахмут

 • 207567 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Війська рф продовжили штурм Сєвєродонецька. Російські окупанти домоглися незначних успіхів в оточенні міста. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Інституту вивчення війни (ISW).

Деталі

Як зазначається, війська рф активізували наступ в районі Лимана та Авдіївки та досягли певного успіху 23 травня.

ISW наголошує, що в Лимані точаться бої, оскільки російські війська намагаються перерізати українські лінії постачання. Окупанти додатково посилили артилерійські удари по Авдіївці.

Зазначається, що у найближчому майбутньому загарбники, швидше за все, досягнуть подальших незначних успіхів на захід від Попасної, але навряд чи зможуть швидко захопити Бахмут (якщо взагалі зможуть захопити).

Ймовірно, війська рф посилять своє угруповання на північ від Харкова, щоб запобігти подальшому просуванню українського контрнаступу до російського кордону. Окупанти найближчим часом можуть направити частини 1-ї танкової армії на північ Харкова.

Нагадаємо 

Російські окупанти можуть готуватися до наступу на південному напрямку в окремих районах Запорізької та Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП