informatsiia-pro-zapusk-feierverkiv-na-livomu-berezi-stolytsi-feik

Інформація про запуск феєрверків на лівому березі столиці - фейк

 • 33171 переглядiв

Київська поліція спростувала неправдиві повідомлення про нещодавні феєрверки на лівому березі міста, уточнивши, що поширене відео було зняте минулого року.

Під час перевірки інформація про запуск феєрверків на лівому березі столиці не підтвердилась, а розповсюджене відео виявилось торішнім. Про це повідомляє поліція Києва, пише УНН.

Сьогодні у деяких Телеграм-каналах з’явилась інформація про те, що на Осокорках невідома особа запустила феєрверк. Під час перевірки інформація не підтвердилася. Працівники поліції, які виїжджали на ймовірне місце події, спілкувалися з місцевими мешканцями, проте ніхто дану інформацію не підтвердив. Як з’ясувалося, подія, яка була відзнята на розповсюдженому відео відбувалася минулого року,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Працівники поліції звертаються до громадян, якщо ви стали свідками запуску салютів чи феєрверків негайно повідомляти про вказану подію до поліції, а власників Телеграм-каналів правоохоронці просять не розповсюджувати недостовірну інформацію.

Також поліцейські нагадують, що запуск салютів та феєрверків під час дії воєнного стану заборонено і за таке правопорушення передбачено кримінальну відповідальність.

Поліція про комендантську годину в новорічну ніч: у яких випадках будуть ставитися з розумінням до порушників28.12.23, 15:51

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині було чутно звуки вибухів

     • 102588 переглядiв

    В Антарктиці пташиний бебі-бум

     • 100750 переглядiв

    У росії масово скасовують новорічні концерти

     • 86509 переглядiв