ukenru
indoneziya-sogodni-vvodit-zhorstkiy-karantin

Індонезія сьогодні вводить жорсткий карантин

 • 24555 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Індонезія вводить жорсткий карантин через різке зростання захворюваності COVID-19 та поширення штаму “Дельта”. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Президент Джоко Відодо заявив, що Індонезія введе екстрені заходи з 3 до 20 липня, щоб стримати спалахи захворювання на коронавірус. За останні тижні у четвертій за чисельністю населених країнах світі ситуації з вірусами зросли тривожно, що запевнило медичних експертів, що спалах може бути таким же поганим, як і руйнівна друга хвиля Індії, якщо не ввести жорсткіші заходи.

Карантинні заходи мають на меті зменшити кількість випадків вірусу щодня до менш ніж 10 000, і включають більш жорсткі обмеження на пересування та авіаперевезення, заборону ресторанів та закриття несуттєвих офісів.

Вони будуть застосовуватися на найбільш густонаселеному острові Ява та острові відпочинку Балі.

Додатково

Індонезія повідомляла про рекордні щоденні випадки захворювання на COVID-19 за сім з останніх 11 днів, включаючи четвер, з 24 836 нових інфекцій та 504 смертельними випадками, обидва нові максимуми.

Загалом в Індонезії зафіксовано близько 2,2 млн. Випадків захворювання та 58 995 смертей.

Нагадаємо

Індонезія зафіксувала найбільше щоденне зростання кількості випадків зараження коронавірусом — 21 342 випадки. Вакцинація дітей від 12 років стартувала в Індонезії на тлі нового спалаху коронавірусу і сплеску кількості інфікованих серед неповнолітніх.

Українські Національні Новини

Новини Світу