ukenru
imperator-yaponiyi-narukhito-vidkriye-olimpiadu-2020-v-tokio-naodintsi

Імператор Японії Нарухіто відкриє Олімпіаду-2020 в Токіо наодинці

 • 86482 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Імператор Японії Нарухіто, швидше за все, відвідає церемонію відкриття Олімпійських ігор в Токіо наодинці. Про це інформує УНН з посиланням на NHK.

Деталі

Імператор - почесний патрон Олімпійських та Паралімпійських ігор в Токіо. Він повинен оголосити Олімпіаду відкритою на церемонії в п'ятницю наступного тижня на Національному стадіоні у Токіо.

На церемонії відкриття не буде глядачів через сплеск коронавірусної інфекції в Японії. На трибунах будуть знаходитися тільки офіційні особи Ігор, японські та іноземні VIP-персони.

За день до церемонії в Імператорському палаці, Імператора відвідають високопосадовці Міжнародного олімпійського комітету, в тому числі президент МОК Томас Бах.

Члени Імператорської сім'ї не будуть спостерігати за змаганнями.

Доповнення

61-річний імператор Нарухіто, офіційно зійшов на Хризантемний трон 1 травня 2019 року.

Імператор Нарухіто - третій імператор, який прийняв на себе роль почесного покровителя і перший, хто взяв на себе роль покровителя як Олімпійських, так і Паралімпійських ігор.

Його батько, імператор Акіхіто, оголосив про відкриття Зимових ігор 1998 року в Нагано, а його дід, імператор Хірохіто, оголосив про початок літніх ігр в Токіо 1964 року і Зимових ігор у Саппоро 1972 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу