impact-force-ta-oon-zhinki-zapuskayut-novu-osvitnyu-programu-dlya-ukrayinskikh-zhinok-pereselenok-v-ukrayini-ta-polschi

Impact Force та ООН Жінки запускають нову освітню програму для українських жінок-переселенок в Україні та Польщі

 • 781570 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Мрій та Досягай – жіноча освітня онлайн академія, запроваджена Impact Force та ООН Жінки за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, для українських жінок-переселенок в Польщі та внутрішньо переміщених осіб в Україні. Комплексна освітня програма спрямована на охоплення ключових аспектів створення та розвитку онлайн-бізнесу або зростання вже наявного бізнесу, передає УНН.

Деталі

Онлайн академія надасть жінкам глибокі знання та розуміння процесу побудови бізнесу в Інтернеті з нуля або перехід з офлайну до онлайну, розвитку власних брендів в Інтернеті, пошуку аудиторії, нових клієнтів та нових ринків.

Програма запропонує освітні, фінансові та менторські можливості для 80 переміщених українських жінок в Польщі та Україні, а також онлайн-ресурси та ініціативи для розбудови спільноти для всіх українських жінок, які зацікавляться програмою.

Основна мета проєкту полягає у наданні українським жінкам необхідних підприємницьких та цифрових навичок для покращення їхнього рівня життя, підвищення економічної самодостатності та забезпечення фінансової стабільності.
Деталі програми:
● 80 відібраних кандидаток отримають менторство для розбудови власного онлайн бізнесу та стартап ваучери.
● Навчальний контент програми буде доданий на онлайн портал Дія.Бізнес для вільного доступу максимально широкої аудиторії, демократизуючи доступ українців до знань та цифрових технологій.
● Всі охочі українські жінки отримають можливість долучитися до ком’юніті Мрій. Дій. Досягай. на спеціальній сторінці у Facebook.
● Основна частина навчання складатиметься з 11 модулів і проходитиме онлайн; серед них:
● основи ведення бізнесу онлайн,
● просування бізнесу завдяки цифровим інструментам,
● маркетинг у соціальних мережах,
● продажі,
● розробка бізнес-стратегії,
● інтегрування стійкої моделі соціально відповідального бізнесу.
● До програми, яка розрахована на пів року, будуть залучені знані експерти з України та Європи, які проводитимуть освітні лекції, надаватимуть менторську підтримку та консультації.

Процес відбору учасниць буде складатись з двох етапів: технічного та фінального.

Етап 1: Технічний відбір. Усі учасниці, які відповідають вимогам, будуть запрошені приєднатися до спільноти програми на Facebook і будуть додані до списку розсилки, щоб отримувати найновішу інформацію та матеріали програми.

Критерії технічного відбору:
● Вік: +18 років
● Стать: жіноча
● Громадянство: Україна
● Освіта: повна загальна шкільна
● Вільне володіння українською мовою

Етап 2: Фінальний відбір відбудеться одразу після закінчення технічного відбору. За результатами фінального відбору буде визначено 80 жінок (40 з України та 40 з Польщі), які будуть обрані для участі в програмі на основі наступних критеріїв:
● Втрата доходу/роботи: пріоритет надаватиметься жінкам, які повністю або частково втратили або ризикують втратити джерело доходу/роботу через вимушене переміщення.
● Попередня оцінка економічних умов і обставин аплікантів: пріоритет надаватиметься жінкам, які продемонструють найбільший рівень потреби у програмі.
● Регіональне представництво: Команда проєкту намагатиметься забезпечити збалансоване представництво аплікантів з різних регіонів України. Переміщеним особам зі Сходу та Півдня України (окупованих територій і прифронтових територій) буде надано дещо вищий пріоритет через їхні особливо складні економічні обставини.

Реєстрація на відбір до програми доступна за посиланням: https://wkf.ms/3CaBPrg

Термін подачі заявки на програму закінчується 30 червня 2023 о 23:00 за Києвом.

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та авторкам цього матеріалу та освітньої програми і не обов’язково відображають погляди Уряду Японії, Уряду Австрії та ООН Жінки. Відповідальність за вміст публікації та освітній курс несуть виключно його упорядники та упорядниці.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Внаслідок торнадо у Техасі загинули 4 людини

     • 1006929 переглядiв

    В Україні не виявлено випадків та підозр на холеру – МОЗ

     • 821541 переглядiв

    Київ повернувся у рейтинг найбільш комфортних міст

     • 1092942 переглядiв

    Естонія схвалила новий пакет військової допомоги Україні

     • 591921 переглядiв