ukenru
ilon-mask-stav-na-storonu-epic-games-v-protistoyanni-z-apple

Ілон Маск став на сторону Epic Games в протистоянні з Apple

 • 21344 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск продемонстрував свою підтримку компанії Epic Games, яка оскаржила гонорари Apple в магазині додатків App Store. Про це інформує УНН з посиланням на The Verge.

Цитата

"Плата в магазині додатків Apple де-факто є глобальним податком на Інтернет. Epic праві", - написав Маск в Twitter.

Деталі

Apple бореться з позовом, поданим в минулому році Epic Games, в якому стверджується, що виробник iPhone зловживав своїм домінуванням на ринку мобільних додатків. Epic порушила правила Apple, коли представила власну платіжну систему в додатку Fortnite, щоб обійти комісії Apple.

Apple app store fees are a de facto global tax on the Internet. Epic is right.

— Elon Musk (@elonmusk) July 30, 2021

Пізно ввечері в п'ятницю Маск заявив, що, хоча йому подобається користуватися продуктами Apple, виробник iPhone "завищує ціну в App Store".

Крім того, Маск спростував повідомлення про те, що одного разу він розмовляв з босом Apple Тімом Куком з приводу можливого придбання виробника електромобілів і вступу на посаду генерального директора виробника iPhone.

"Був момент, коли я попросив зустрітися з Куком, щоб поговорити про покупку Apple Tesla. Ніяких умов придбання не пропонувалося. Він відмовився зустрітися", - написав Маск в іншому твіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телефон засновника Telegram Дурова фігурує у справі витоку даних через шпигунську програму Pegasus

Українські Національні Новини

Технології