ilon-mask-shchomisiatsia-zhertvuvatyme-dollar45-mln-na-kampaniiu-trampa

Ілон Маск щомісяця жертвуватиме $45 млн на кампанію Трампа - WSJ

 • 12590 переглядiв

Ілон Маск планує щомісяця жертвувати 45 мільйонів доларів на нову суперкоаліцію на підтримку переобрання Дональда Трампа, яка має на меті переконати виборців у штатах, що вагаються.

Ілон Маск заявив, що виділяє близько 45 мільйонів доларів на місяць на новий Super PAC на підтримку Трампа. Пише УНН із посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

Мільярдер Ілон Маск заявив, що планує виділяти близько 45 мільйонів доларів на новий політичний суперкомітет, який підтримує Трампа.

Комітет має на меті переконати виборців проголосувати достроково, особливо в мінливих штатах, намагаючись протистояти кампанії Джо Байдена, який інвестував мільйони в "свінг-стейти".

Маск зазначив: він теж зробить свій внесок у Американський PAC. Однак бізнесмен південноафриканського походження не був перерахований серед осіб у заявці групи, яка була оприлюднена  у понеділок. Вже було зібрано понад 8 мільйонів доларів, передає видання.

Нагадаємо

Згідно з інформацією Bloomberg, Маск таємно пожертвував гроші на передвиборчу кампанію Трампа.

"Політична риторика стала дуже спекотною. Настав час її остудити": замах на Трампа спонукав Байдена закликати американців відмовитися від насильства15.07.24, 11:41

Популярні

Новини по темі

"Шахед" зафіксовано на півночі Київщини - Повітряні сили

 • 27592 переглядiв

У Харкові повідомили про чутні вибухи

 • 29586 переглядiв

Війська рф вранці вдарили по ринку у Херсоні

 • 25432 переглядiв