ukenru
ilon-mask-prigroziv-vidmovitisya-vid-ugodi-z-twitter-za-44-milyardi-dolariv

Ілон Маск пригрозив відмовитися від угоди з Twitter за 44 мільярди доларів

 • 131920 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Ілон Маск має "право не завершувати" придбання Twitter і "право розірвати угоду про злиття", йдеться у листі його адвокатів до генерального юрисконсульта Twitter Віджая Гадде, відправленого в понеділок вранці. Про це пише Axios, передає УНН.

Деталі

Ілон Маск звинуватив Twitter у "спротиві та підриві" його права на інформацію про підроблені облікові записи на платформі, назвавши це "явним суттєвим порушенням" умов їх угоди про злиття в листі компанії в понеділок.

″Пан Маск залишає за собою всі права, що випливають із цього, включаючи його право не завершувати угоду та її право розірвати угоду про злиття", - йдеться у листі.

"На даний момент пан Маск вважає, що Twitter відкрито відмовляється виконувати свої зобов'язання за угодою про злиття, що викликає додаткові підозри в тому, що компанія приховує запитані дані через занепокоєння з приводу того, що власний аналіз пана Маска цих даних буде розкрито", - продовжує він.

Акції Twitter впали на 6% на передринкових торгах у понеділок і склали 37,63 долара, що значно нижче за цінову пропозиції Маска в 54,20 долара за акцію.

Додамо

Минулого місяця Маск заявив, що не продовжуватиме своє поглинання Twitter за 44 мільярди доларів, якщо гігант соціальних мереж не зможе довести, що боти становлять менше ніж 5% його користувачів.

Українські Національні Новини

Новини Світу