ihnat-pro-povidomlennia-shchodo-porushennia-povitrianoho-prostoru-polshchi-syhnal-partneram-posylyty-ppo-ukrainy

Ігнат про повідомлення щодо порушення повітряного простору Польщі: сигнал партнерам посилити ППО України

 • 24533 переглядiв

Ігнат прокоментував повідомлення щодо порушення повітряного простору Польщі

Ранкове повідомлення про входження у повітряний простір Польщі "невпізнаного об'єкта" під час чергової масованої атаки росії на Україну є черговим сигналом партнерам щодо необхідності посилити протиповітряну оборону України. Про це заявив в ефірі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат, пише УНН.

"Величезні атаки, тобто, багато летить у повітрі всього. Масована атака. І такі випадки трапляються уже не вперше", - зазначив Ігнат.

Він нагадав, що ми бачили кілька місяців тому навіть на території Румунії "і ударні БПЛА зокрема там падають, і уламки і т.д." "Так само це відбувалося і на території Польщі теж минулого року", - вказав він.

Тобто, це не є чимось новим. У результаті, власне, таких масованих атак таке може траплятись. Ворог атакує наші приграничні території, зокрема і на заході, це і Львівська область, Івано-Франківська, тому, таке можливо. Це ще один знак і ще один сигнал для наших партнерів, щоб Україну посилити необхідною кількістю засобів ППО для того, щоб ми стали тим щитом між агресором і Європою. Захистили себе і таким чином захистили їх

- сказав Ігнат.

Під час атаки росії на Україну "невідомий об'єкт" залетів у повітряний простір Польщі 29.12.23, 12:30

Доповнення

Президент Польщі Анджей Дуда після появи в повітряному просторі Польщі невпізнаного об’єкта скликає сьогодні термінову нараду у Бюро національної безпеки Польщі за участю міністра національної оборони, начальника Генштабу та очільника Оперативного командування збройних сил.

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака на Запоріжжя: кількість поранених зросла до 12

     • 23559 переглядiв