ignat-poyasniv-chomu-mozhna-ochikuvati-kilka-khvil-vorozhikh-atak-23-24-lyutogo

Ігнат пояснив, чому можна очікувати кілька хвиль ворожих атак 23-24 лютого

 • 352524 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Для росіян 23 лютого сакральна дата, а 24 лютого річниця їх вторгнення, тому можна очікувати у ці два дні кілька хвиль ворожих атак. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Тут потрібно розділити, що росія може залякувати, але ж є й офіційні наші виступи військово-політичного керівництва держави, які наголошували не раз, що так, готуються певні можливі провокації, які можуть бути й на 23 число, адже це сакральна для них дата – день захисника вітчизни, або ж стара назва «день радянської армії і військово-морського флоту». Наступний день це річниця вторгнення на нашу землю. Тому очікувати можна й у ці два дні кілька хвиль атак, тому що ворог очевидно завжди це робить», - розповів Ігнат.

Він закликав українців зберігати спокій та дотримуватися сигналів тривоги.

Доповнення

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявляв, що Україна готова до різних сценаріїв 24 лютого, у річницю російського вторгнення, і вказав, що Повітряні сили ЗСУ вміють збивати ворожі повітряні цілі.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що російські окупанти готуються й будуть намагатися 23-24 лютого здійснити масовану атаку, але Україна до цього готова.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Президент США Байден покинув Київ - ЗМІ

     • 508827 переглядiв

    "Чіткий сигнал на болота" - Кулеба про візит Байдена до Києва

     • 468722 переглядiв

    Зеленський з Байденом проговорили питання далекобійної зброї

     • 419116 переглядiв