ies-bude-z-ukrainoiu-stilky-skilky-bude-potribno-borrel-vidreahuvav-na-masovanyi-raketnyi-udar-rf-po-ukraini

"ЄС буде з Україною стільки, скільки буде потрібно": Боррель відреагував на масований ракетний удар рф по Україні

 • 29871 переглядiв

На тлі останньої ракетної атаки росіян по України у ЄС підкреслили, що підтримуватимуть Київ стільки, скільки це буде потрібно. Про це заявив високий  представник ЄС з питань зовнішньої і безпекової політики Жозеп Боррель, передає УНН.

Деталі

За його словами, остання атака була однією з найбільших атак на міста та населення з моменту свого повномасштабного вторгнення в Україну.

Атака рф на столицю: вже чотири жертви29.12.23, 14:49

Це був ще один боягузливий і невибірковий обстріл шкіл, станції метро і лікарні, в результаті якого загинуло щонайменше 16 осіб і кілька десятків отримали поранення. ЄС буде з Україною стільки, скільки буде потрібно

– написав Боррель.

Доповнення 

Згідно з оновленими даними Міністерства внутрішніх справ, станом на 14:00 відомо про загибель 18 людей, ще 132 — поранені унаслідок масованої російської атаки по території України.

Пошкоджені 47 приватних будинків, 39 автомобілів, лікарня та санаторій, 9 багатоквартирних будинків, дві адміністративні будівлі, господарчі споруди, СТО, гаражний кооператив, АЗС, складське приміщення, школу, церкву, ТРЦ, пологовий будинок.

Нагадаємо

Після нічного обстрілу рф українські рятувальники досі працюють на місцях розбору завалів у 4 областях та Києві. Крім того, на Львівщині триває ліквідація пожежі у цеху

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині та в Сумах пролунали вибухи - ЗМІ

     • 28319 переглядiв

    Атака рф на столицю: вже чотири жертви

     • 24839 переглядiв