ice-london-2023-kerivnitstvo-ibox-bank-vzyalo-uchast-v-odniy-z-naymasshtabnishikh-podiy-platizhnoyi-industriyi

ICE London 2023: керівництво IBOX BANK взяло участь в одній з наймасштабніших подій платіжної індустрії

 • 491566 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Керівництво IBOX BANK взяло участь в одній з найбільших виставок платіжної індустрії ICE London 2023, що проходила в Лондоні 7-9 лютого. Про це повідомляє видання Gaming Newsroom, передає УНН.

Деталі

Виставка ICE London є провідною глобальною подією у сфері геймінгу, яку відвідують сотні компаній, що обслуговують всю галузь. Протягом трьох днів учасники заходу використовують цю платформу для пошуку інноваційних рішень, технологій та нетворкінгу.

У 2023 році ICE London відвідало 35 тис. учасників зі 150 країн. У цій міжнародній події взяли участь понад 650 брендів, які працюють у різних секторах: від розробки ігор та кіберспорту до платіжної інфраструктури та розробки мобільних додатків.

Представники IBOX BANK вже шостий рік поспіль відвідують цю подію, зазначила акціонер банку Альона Шевцова.

Цитата

”Вже шість років поспіль ми беремо активну участь у ICE London, і воєнний час не став винятком. Це майданчик для пошуку партнерів, об’єднання можливостей розробки підходів та інноваційних платіжних рішень, пошуку надійних контрагентів, обміну досвідом. Протягом місяця після виставки наша команда постійно зайнята опрацюванням нових заявок та інтеграцією з партнерами. Така подія створює масу нових можливостей”, – розповіла Альона Шевцова.

У 2024 році представники IBOX BANK також планують відвідати цю масштабну подію та вже подали заявку на участь.

Нагадаємо

IBOX BANK отримав міжнародну премію Go Global Award 2022 у номінації “Банк року”. 

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, який працює на фінансовому ринку з 1993 року. Торік банк зміг увійти до топ-10 найприбутковіших українських банків за оцінкою НБУ, зайнявши 7 сходинку серед усіх банків України за підсумками 2022 року. 

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    США оголосять нові санкції проти росії – Байден

     • 582883 переглядiв

    путін продовжує робити помилки - Байден

     • 470547 переглядiв