ibox-bank-ogolosiv-pro-vidkrittya-sche-6-novikh-viddilen

IBOX BANK оголосив про відкриття ще 6 нових відділень

 • 575002 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Перший транзакційний банк IBOX BANK оголосив про відкриття ще шести нових відділень в Україні. Три нові філії відкрито у Києві, ще по одній у Житомирі, Львові та Мукачеві. Про це повідомили у пресслужбі банку, передає УНН.

Деталі

Нові відділення обслуговують фізичних та юридичних осіб. Для клієнтів банку доступні послуги:

відкриття депозитів у національній та іноземній валюті;

відкриття та ведення поточних рахунків клієнтів;

проведення касових операцій;

зберігання цінностей або надання в оренду індивідуального банківського сейфа.

Цитата

“У важкі часи для всіх українців ми стаємо ближчими до наших клієнтів, паралельно впроваджуючи нові ідеї щодо покращення роботи та результатів. У жовтні поточного року ми вже відкрили 13 нових відділень у 11 населених пунктах України. Сьогодні ми продовжуємо реалізовувати стратегію зростання бізнесу та програму системного масштабування. Для нас насамперед – це відповідь на запит з боку клієнтів, але й відповідь на виклики, які приймає сьогодні Україна, адже нові відділення – це і нові робочі місця, що неабияк вадливо для економіки держави», – прокоментував Голова Правління IBOX BANK Петро Мельник.

Разом з тим заступник Голови Правління IBOX BANK Анна Артеменко зазначила, що цьогоріч Банк вже відкрив більше нових відділень, ніж за останні 5 років. Зокрема, представництва банку з’явилися у Закарпатській, Волинській та Рівненській областях, також нові відділення відкрилися у Києві та Київській області, у Житомирській та Дніпропетровській областях.

Довідка

IBOX BANK – перший в Україні транзакційний банк, який надає всі види послуг юридичним та фізичним особам. На українському ринку з 1993 року. У 2013 році був визнаний найстабільнішим, а у 2020 році став найбільшим транзакційним банком України. За підсумками 2021 року банк зафіксував п'ятиразове зростання доходу.

Акціонери банку дотримуються позиції виняткового економічного патріотизму та інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень. У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaAАА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    IBOX BANK оголосив про відкриття ще 6 нових відділень

     • 575002 переглядiв

    "Цінова війна": Tesla знижує ціни в Китаї на 9%

     • 228009 переглядiв

    росія випустила по Україні майже 4,5 тис. ракет - Зеленський

     • 187378 переглядiв

    В українських лікарнях офіційно працюватимуть капелани

     • 201704 переглядiв