ukenru
i-nasalik-vizme-uchast-u-tristoronniy-zustrichi-po-gazu-u-bryusseli

І.Насалик візьме участь у тристоронній зустрічі по газу у Брюсселі

 • 7316 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик візьме участь у тристоронній зустрічі по газу у форматі Україна-ЄС-Росія, що відбудеться у Брюсселі. Про це повідомили УНН у прес-службі Міненерговугілля.

"Буде (міністр енергетики та вугільної промисловості І.Насалик брати участь у тристоронній зустрічі у Брюсселі 9 грудня – ред.). Він спеціально для цього повернувся з відрядження і поїде до Брюсселю", - сказали у прес-службі.

Нагадаємо, 8 грудня Кабінет міністрів України затвердив склад урядової делегації для проведення тристоронніх газових перемовин між Україною, Єврокомісією та Російською Федерацією у Брюсселі 9 грудня.

25 листопада голова Міненерго РФ Олександр Новак заявив, що РФ і Єврокомісія домовилися про проведення тристоронніх переговорів з Україною щодо газу.

Як повідомляв УНН, Україна готова приєднатися до переговорів з газових питань із Євросоюзом та Росією.

Міністр енергетики Росії Олександр Новак повідомляв, що на тристоронній зустрічі у Брюсселі у форматі Україна-ЄС-Росія планується обговорення питання щодо доповнень до контракту з поставок газу в Україну.

Українські Національні Новини

Політика