hur-vpoliuvalo-cherhovyi-rosiiskyi-kater-u-krymu-morskym-dronom-magura-pokazaly-video

ГУР вполювало черговий російський катер "Тунєц" у Криму морським дроном Magura: показали відео

 • 26469 переглядiв

Українська розвідка знищила російський катер 'Тунець' біля Чорноморського в окупованому Криму за допомогою морського дрона MAGURA V5. Ще три плавзасоби загарбників зазнали пошкоджень під час операції.

Головне управління розвідки Міноборони України "вполювало" за допомогою морського дрона MAGURA V5 чергового російського катера "Тунєц" у тимчасово окупованому Криму, повідомили у ГУР МОУ у суботу, показавши відео, пише УНН.

Деталі

"У ніч з 8 на 9 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Чорноморське у тимчасово окупованому Криму воїни спецпідрозділу ГУР МО України "Group 13" за допомогою ударного морського дрона MAGURA V5 знищено чергове судно російських окупантів - швидкісний катер проекту КС 701 типу "Тунєц", - повідомили у ГУР у соцмережах.

"Внаслідок операції пошкоджень також зазнали ще три плавзасоби загарбників. Їхній тип встановлюється", - вказали в українській розвідці.

Як зазначається, це вже не перший впольований біля берегів півострова "Тунєц": два російських судна такого типу розвідники знищили, а ще два - пошкодили у травні цього року.

Операція ГУР у Криму: уражено 4 катери "Тунєц" — 2 з них знищено30.05.24, 17:57

"Швидкісні транспортно-десантні катери проекту КС 701 московити в окупованому Криму використовували для патрулювання акваторії та логістики", - ідеться у повідомленні.

"Загалом за допомогою цих морських дронів українського виробництва успішно уражено 18 суден держави-агресора росії, 9 з них - знищені. Продовжуємо боротьбу! Слава Україні!" - вказали у ГУР.

Популярні

Новини по темі

Ворог за добу 470 разів бив по Запорізькій області - ОВА

 • 52295 переглядiв