hruziia-oburylas-rishenniam-abkhazkoho-parlamentu-viddaty-rosii-derzhavni-dachi

Грузія обурилась рішенням абхазького "парламенту" віддати росії державні дачі

 • 23820 переглядiв

Грузія засуджує "парламент" Абхазії за "передачу" державних дач росії, називаючи її незаконною і недійсною.

Міністерство закордонних справ Грузії та президентка Саломе Зурабішвілі висловили обурення через рішення "парламенту" невизнаної Абхазії передати рф комплекс державних дач "Бічвінда" у Піцунді, на узбережжі Чорного моря. Про це йдеться на сайті МЗС Грузії, пише УНН.

Деталі

Грузинське МЗС назвало незаконним актом ратифікацію так званим парламентом окупаційного режиму Абхазії так званої угоди про передання росії будинку відпочинку "Бічвінта" в Піцунде.

У світлі міжнародного права будь-яка подібна угода є нікчемною. Тому на тлі окупації Абхазького регіону так звана угода про передачу території не може мати жодної юридичної сили,

- йдеться у повідомленні.

МЗС Грузії закликало міжнародну спільноту "дати належну оцінку черговому незаконному кроку рф", а росію – виконувати міжнародні зобов'язання.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі своєю чергою рішуче засудила "чергове захоплення росіянами земель на грузинських територіях та їхню політику повзучої анексії", закликавши міжнародну спільноту "до рішучої та невідкладної реакції".

Зурабішвілі вважає, що Грузія, Україна та Молдова вступлять до ЄС одночасно12.11.23, 08:59 • [views_202035]

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов: 20% флоту росії вже немає

     • 24315 переглядiв