hovoryly-pro-posylennia-zsu-umierov-proviv-telefonu-rozmovu-z-hlavoiu-pentahonu

Говорили про посилення ЗСУ: Умєров провів телефону розмову з главою Пентагону

 • 48148 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров обговорив з главою Пентагону США Ллойдом Остіном питання зміцнення української армії, зосередившись на допомозі у сфері безпеки в умовах атак російських безпілотників. Остін підтвердив продовження військової підтримки України з боку США.

Міністр оборони України Рустем Умєров провів чергову телефонну розмову з головою Пентагону Остіном Ллойдом. Про це український посадовець розповів на своїй сторінці у Facebook. передає УНН.

Деталі 

Провів щотижневу телефонну розмову з моїм американським колегою, міністром Ллойдом Остіном. Ми обговорили актуальні пріоритети безпекової допомоги та спільні кроки для посилення спроможностей українського війська

- йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Рамштайн-17": голова Пентагону закликав контактну групу надати Україні засоби ППО

Крім того, Умєров під час розмови також наголосив на масовій атаці російських безпілотників на українські міста та критичну інфраструктуру в День пам’яті жертв Голодоморів.

Вдячний міністру Остіну за його непохитну підтримку

 - підсумував український міністр.

Нагадаємо

Міністр оборони США Ллойд Остін підтвердив, що США продовжуватимуть військову підтримку України, та Ізраїлю одночасно. Остін також закликав посилити протиповітряну оборону України з наближенням зими.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі