henshtab-na-fronti-vidbulosia-99-boiezitknen-naiaktyvnishi-boi-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 99 боєзіткнень, найактивніші бої на Покровському напрямку

 • 35379 переглядiв

ЗСУ відбили численні атаки окупантів на різних напрямках. Найбільша активність ворога спостерігалася на Покровському напрямку, де відбулася третина всіх атак.

З початку доби відбулося 99 боєзіткнень. Найбільш активним сьогодні ворог був на Покровському напрямку - провів тут третину від усіх атак. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі 

російські окупанти завдали два ракетні (2 ракети), 32 авіаційні удари (48 КАБ) та 498 ударів дронами-камікадзе, а також здійснили 2462 обстріли позицій наших військ

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: загарбники здійснили 11 безуспішних атак в напрямках населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ.

На Куп’янському: ЗСУ відбивають 3 атаки супротивника в бік Піщаного, Стельмахівки та Андріївки. Ворог отримав жорстку відсіч біля Глушківки і Петропавлівки.

На Лиманському: ЗСУ відбивали 11 атак на напрямках Нововодяне - Макіївка; Площанка - Невське; Залиман - Макіївка Голікове - Невське – 7 штурмів відбито, ще 4 атаки тривають.

На Сіверському: відбулося 8 бойових зіткнень. Крім Спірного, де окупанти 3 зазнали невдачі, з тим же успіхом вони намагалися наступати поблизу Виїмки та Переїзного.

На Краматорському: ворог 7 разів атакували, втім Українські захисники відбили 5 штурмів, тривають бої в районах Часового Яру та Іванівського.

На Торецькому: противник здійснив 12 штурмів. ЗСУ відбили 10 з них, ще 2 атаки тривають біля Залізного.

На Покровському: тривають 10 атак загарбників у районах населених пунктів Пантелеймонівка, Новоолександрівка, Прогрес і Новоселівка Перша. Крім того, 24 спроби окупантів атакувати були зупинені.

На Курахівському: тривають 2 бойових зіткнення на напрямку Старомихайлівка - Красногорівка. ЗСУ відбили 6 атак терористів біля Костянтинівки та тієї ж Красногорівки.

На фронті вже зафіксували 83 атаки росіян, найгарячіше на Покровському напрямку - Генштаб 23.07.24, 16:43

Популярні

Новини по темі

Окупанти 25 разів обстріляли Сумщину: 85 вибухів за день

 • 46830 переглядiв