henshtab-na-fronti-vidbulosia-133-boiezitknen-naibilshu-aktyvnist-zaharbnyky-proiavyly-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 133 боєзіткнень. Найбільшу активність загарбники проявили на Покровському напрямку

 • 29282 переглядiв

На фронті відбулося 133 бойових зіткнень, найбільше на Покровському напрямку - 38 атак. Країна-терорист завдала 3 ракетних, 71 авіаудар та використала 455 дронів-камікадзе по території України.

На фронті відбулося 133 боєзіткнення. Найбільшу активність загарбники проявили сьогодні на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

російські загарбники завдали по території України три ракетних удари, застосувавши три ракети, і 71 авіаудар, скинувши 84 КАБи. Крім цього, росіяни задіяли для ураження 455 дронів-камікадзе та здійснили понад 3000 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: агресор 7 разів безуспішно атакував неподалік Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському: терористи 8 разів штурмували у районах Берестового та Глушківки. ЗСУ відбили 2 атаки, втім ще 6 боїв досі тривають.

На Лиманському: загарбники 10 разів атакували біля Торського, Новосергіївки, Макіївки, Тернів, а також Серебрянського лісу. Захисники відбили 6 атак, проте 4 бої досі продовжуються.

На Сіверському: ЗСУ відбили 6 ворожих атак у районах Верхньокам’янського, Виїмки, Спірного, Оріхово-Василівки та Переїзного. Наразі триває одна атака поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському: противник провів 28 наступальних дій біля Часового Яру, Бондарного, Міньківки, Васюківки, Григорівки, Калинівки, Білої Гори, Андріївки та Кліщіївки. Сили оборони відбили 21 атаку, ще 7 - продовжуються.

На Торецькому: окупанти 15 разів атакували біля Торецька, Залізного, Нью-Йорка та Північного. Нині 14 боїв - завершено, ще одне бойове зіткнення триває.

На Покровському: ворог 38 разів штурмував неподалік населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Новоселівка Перша, Іванівка, Пантелеймонівка, Нью-Йорк, Лозуватське, Тимофіївка, Прогрес, Вовче, Яснобродівка та Уманське.

На Курахівському: загарбник 13 разів атакував біля Красногорівки, Георгіївки та Парасковіївки. Десять атак - відбито, ще три - досі тривають.

На Оріхівському: терористи здійснили 1 наступальну дію неподалік Роботиного, де зазнали поразки.

На Придніпровському: усі зусилля окупантів потіснити наші підрозділи із займаних позицій на лівобережжі Дніпра також не мали успіху.

Генштаб: на фронті відбулося 77 боєзіткнень. Найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку22.07.24, 00:35

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали вибухи

 • 28342 переглядiв

На Миколаївщині працює ППО по ворожому розвідувальному БпЛА

 • 22095 переглядiв